Jaanson ja Endrekson õpetasid sõudmistehnikat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudespinningu näidistreening Pärnu sõudeklubis.
Sõudespinningu näidistreening Pärnu sõudeklubis. Foto: Anniki Leppik

Täna toimus sõudeklubis Pärnu sõudespinningu näidistreening, kus huvilistele jagasid õpetussõnu olümpiamängudel kahepaadil hõbemedali võitnud Jüri Jaanson ja Tõnu Endrekson ning 2008. aastal Euroopa meistrivõistlustel neljapaadil kullale sõudnud Andrei Jämsä.


Jaanson, Endrekson ja Jämsä ning sõudeklubis sõudespinningu treeninguid juhendavad Eesti sõudekoondise liikmed Andrus Sabiin ja Artur Maier näitasid igaühele personaalselt ette õige sõudetehnika. Muusika saatel oli soovijatel võimalik teha proovitreening kõrvuti mõnega sõudmistippudest, kes vajalikul hetkel näpunäiteid jagasid.



Jaansoni kinnitusel on sõudespinning uus, kuid väärt spordiala, sest sobib harrastamiseks igaühele vanusest, soost ja füüsilisest vormist hoolimata. Sõudeklubis Pärnu viis korda nädalas toimuvad rühmatreeningud on juba poolehoidjaid leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles