Klassijuhataja peab olema “entukas”

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Klassijuhataja peab olema teeme-ära-vormis, entukas ees,” ütleb Liina Kivisto, kes on Paikuse põhikooli matemaatikaõpetaja ja 7.b klassi juhataja ning kroonitud aasta klassijuhataja aunimetusega.
“Klassijuhataja peab olema teeme-ära-vormis, entukas ees,” ütleb Liina Kivisto, kes on Paikuse põhikooli matemaatikaõpetaja ja 7.b klassi juhataja ning kroonitud aasta klassijuhataja aunimetusega. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa tänavuste parimate haridustöötajate hulgas selgusid esimest korda aasta klassijuhatajad, mõlemad on matemaatikaõpetajad: Anne Aasamets annab tunde Kilingi-Nõmmes, Liina Kivisto Paikusel.

“Tahtsime oma tunnustusstatuuti ühitada üle-eestilise õpetajate tunnustusüritusega “Eestimaa õpib ja tänab”,” põhjendas klassijuhatajate pjedestaalile tõstmist maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse juhataja Hede Martšenkov. “Kindlasti olulisem aga on aja nõue, palju on räägitud laste väärtuskasvatusest, kooli positiivse mikrokliima kujundamisest, turvalisest koolikeskkonnast ja siin on oluline roll täita klassijuhatajal, kelle ametipilt koolis on ääretult lai.”

Martšenkov tõdes rõõmuga, et õpetajate päeva eel esitati autasustamisele arvukalt väga tublisid pedagooge.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles