Motomehed kihutasid Saadjärve jäärajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamur Talviku.
Tamur Talviku.

Mootorratturite jäärajasõidu Eesti meistrivõistluste teisel etapil Saadjärvel Äksi jäärajal võitsid Pärnu võidusõitjad kaks auhinda.


Noorte motomeeste 65 ccm masinaklassis kihutas Vanalinna põhikoolis õppiv 10aastane Tamur Talviku mõlemas sõidus esimesena üle finišijoone. Teise autasu teenis Jan Jakobson klubist Sinilind ja kolmas oli Don-Erik Laane (Redmoto Honda RC).



Juunioride 85 ccm tsiklite võidukihutamisel oli kiireim Rain Koch (Jakoch Racing), teiseks tuli tartlane Henri Roosiorg ja kolmanda pjedestaaliastme hõivas Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilane, 12aastane Hendrik Talviku. Sindi poiss Jarmo Lehiste sai üldarvestuses viienda ja B-klassi konkurentsis teise koha.



Meeste võidukihutamisel MX1 klassi tsiklitel olid kolm paremat Taavi Nassar, Martin Leok ja Ardo Kaurit. Meie meestest sai Toomas Palmissaar 8. ja Mikk Heina 17. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles