Vabakool nautis talve ja sporti

, õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabakool pidas spordipäeva.
Vabakool pidas spordipäeva. Foto: Erakogu

Reedel võttis kogu Pärnu Väikese Vabakooli seltskond rattad alla ja põrutas Jõulumäe spordikeskusesse talispordipäevale.



Jõulumäel ootasid Otepäält pärit suusabuss ja treener Tanel Ojaste suusavarustusega 30 lapsele. Nii kulgeski kuni keskpäevani kokku sadakond suusatajat staadioni poole, kus esimesed või ammu harjumuspäraseks saanud suusapiruetid üle korrati.



Treener oli valmis suusavõistlusi ja mänge korraldama, kuid kogenud inimesena nägi ta, et paljud lapsed on suuskadel elus esimest korda ja vajavad lihtsalt harjumist. Samal ajal tuiskasid osavamad hoogsalt parimatel suusaradadel.      



Talispordipäevast oli igasuguseid arvamusi: mõni teatas, et see on suuskadel viimane kord, mõni lubas juba järgmisel päeval perega tagasi tulla. Üle vaadati ka varasemast tuttav Jõulumäe kelgumägi, kuhu jäi maha rõõmsaid kilkeid.



Talispordipäev on vabakooli pere ammune traditsioon, mida ikka ja jälle oodatakse.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles