Pärnakad ei kahetse olümpiasõitu

Enn Hallik
, Vancouver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vancouveri suusastaadion.
Vancouveri suusastaadion. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Kristina Šmigun-Vähi medalisõitu vaatas raja ääres vähemalt kaks pärnakat – Leela Sala ja Valdo Knaps.


“Meil on piletid kõigile murdmaa- ja laskesuusavõistlustele,” rääkis Sala. “Kui ajaliselt sobib ja kätte saame, muretseme võib-olla veel mõnele alale piletid. Aga oleme juba praegu väga õnnelikud, et siia tulime.”



Turisti sõit olümpiale pole odav. Sala soostus rääkima, et lennupiletid said nad kahe peale 20 000 krooniga, võistluspiletite peale läks ligi 30 000, ööbimise said nad õnneliku juhuse läbi Whistleris 14 000 krooniga.



“Muud kulud muidugi peale,” lisasid olümpiaturistid. “Eks me söö nüüd kodus aasta aega kartulikoori. Aga ei kahetse midagi.”



Sala ütles, et neil on veel hästi läinud, esialgse olümpiasoovi peale öeldud Estravelis ainuüksi ühe inimese hotellihind Whistleris kaheks nädalaks müstiline 135 000 krooni. Kui pärnakad otse Whistlerist hinda uurisid, langes number 115 000 krooni peale. Elamine all Vancouveris tulnuks kätte 30 000 krooniga, aga sõit iga päev üles 120 km kaugusele Whistlerisse olnuks muidugi rohkem kui tülikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles