Sotsid valisid Pärnu osakonnale uue juhatuse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pärnu linna  sotsiaaldemokraadid valisid kolmapäevasel üldkoosolekul osakonna uueks juhiks Jüri Puideti, aseesimeesteks Kaia Metsaalti ja Ene Ruusi, täiendavateks  liikmeteks Epp Kloostri, Kaja Musta ja Marika Põldme. Osakonna sekretäriks kinnitati Aivar Allikivi.



“Sain juhtimiseks osakonna, kes on väga tublit tööd teinud,” ütles Pärnumaa kutsehariduskeskuse tehnikaõppeosakonna juhatajana töötav Jüri Puidet.



“Paari aastaga on märkimisväärselt kasvanud  liikmete arv ja organisatsioon areneb jõudsalt,” rääkis 1996. aastast erakonda kuuluv Puidet. “Nüüd tuleb seda taset hoida ja edasi minnes keskenduda enam sotsiaaldemokraatliku mõtteviisi sisulisele levikule nii linna juhtimises kui linnakodanike hulgas.”



Puideti ütlust mööda võtavad sotsiaaldemokraadid tõsise väljakutsena parlamendivalmisi 2011. aasta kevadel.



Linnavolikogu aseesimees ja SDE Pärnu piirkonna juht Epp Klooster tunnustas eelmise juhatuse tehtut ning loodab uue juhatuse aktiivsest tegevusest praeguses majanduslikult keerukas olukorras linnajuhtimisele konkreetset kasu.



“Tunnustamist väärib ka linnavalitsuse kursi- ja stiilimuutus, mis annab põhjust loota, et ausse tõusevad taas koostöö, kultuur ja nõrgemate märkamine,” lisas Klooster.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles