Ühes arvestuses oleme esirinnas

Enn Hallik
, Vancouver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpia ajal on sünnipäev 16 mängudel võistleval sportlasel. Tänane sünnipäevalaps Jaak Mae on üks kolmest eestlasest, kes sellesse nimekirja kuulub.
Olümpia ajal on sünnipäev 16 mängudel võistleval sportlasel. Tänane sünnipäevalaps Jaak Mae on üks kolmest eestlasest, kes sellesse nimekirja kuulub. Foto: RAIGO PAJULA/PM/SCANPIX BALTICS

Olümpial tehakse igasugust statistikat, pakutakse kõikvõimalikke andmeid jne. Näiteks sedagi, kui paljud sportlased tähistavad olümpiapäevil oma sünnipäeva.


Palju neid ei olegi, ainult 16. Ja eestlased on tublilt esindatud, koguni kolme sportlasega. Kein Einastel oli sünnipäev 22. veebruaril, Kristina Šmigun-Vähil 24. ja Jaak Mael 25. veebruaril.



Üks USA kolleeg, kes selle nimekirja arvutist leidis, lausa küsis naljatoonis, kas meil siin külmas Eestis armastatakse ainsal soojal kuul ehk juunis, et enamik lapsi veebruaris sünnib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles