Mürakarud küpsetavad ja korjavad

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisipõnne oodatakse raamatukokku Mürakarukooli.
Pisipõnne oodatakse raamatukokku Mürakarukooli. Foto: Henn Soodla

Kolmapäeval, 9. oktoobril ootab Pärnu keskraamatukogu Mürakarukool 1,5–4-aastasi pisipõnne koos vanemate ja vanavanematega laulma, liikuma ja raamatuid uudistama.

Koos õpetaja Katrin Hildunen-Alvelaga hakatakse kiiresti küpsetama, sest lähenemas on leivapäev. Piima, jahu ja ilusaid kollaseid mune pole siiski tarvis kaasa võtta, sest leib ja kohevad koogid kerkivad laulumängus iseenesestki.

Ilmselt külastab Mürakarukooli muidu päris veekindla katusega saali ka vihmasadu ja siis tuleb ruttu varju joosta. Õnneks on suured inimesed üsna ettenägelikud ja Mürakarukooli salapärasest kotist tuleb välja värviline vihmavari, mille alla terve lastepere täpselt ära mahub. Aga ega väiksed poisid-tüdrukud liiga kaua varju all olla tahagi. Sügis on "maa" sakiliste puulehtedega katnud ja igaüks tahaks vähemalt ühe üles korjata.

Mürakarukoolis käimise eest raha ei küsita. Pärnu keskraamatukogu esimese korruse saali tasuks kaasa võtta vaid vahetusjalatsid või kumminaksudega sokid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles