Esplanaadi 10 ostnud Robert Herman suri

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval sai tulirelvaõnnetuses haavata ja suri hiljem haiglas Pärnus Esplanaadi 10 kinnistu ostnud kinnisvaraärimees Robert Herman.
Laupäeval sai tulirelvaõnnetuses haavata ja suri hiljem haiglas Pärnus Esplanaadi 10 kinnistu ostnud kinnisvaraärimees Robert Herman. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval sai tulirelvaõnnetuses haavata ja suri hiljem haiglas Pärnus Esplanaadi 10 kinnistu ostnud kinnisvaraärimees Robert Herman, enne tema surma kuulus palju vaidlusi tekitanud kinnistu aga juba uutele omanikele.

Herman sai haavata Lääne-Virumaal Vihula vallas Käsmu külas jahil olles ja toimetati Tallinna haiglasse, kus ta hiljem suri.

2006. aastal müüs Pärnu linnavalitsus Esplanaadi 10 kinnistu 2,23 miljoni euro eest Herderile, mis kuulus toona Hermanile. Herder laenas Swedbankilt kinnistu ostmiseks 2,23 miljonit eurot ega suutnud seda õigeaegselt tasuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles