Kommentaar: Koos on lihtsam

Toomas Kivimägi
, Pärnu linnapea
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.
Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. Foto: Ants Liigus

Väga hea koostöö näitena lisan leheveergudel juba käsitlust leidnud Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse (ökomaja, loodusmaja) projekti realiseerimise. Märgilise tähendusega on maaomavalitsuste valmisolek rahaliselt panustada Pärnu linnas asuvasse projekti, mis samal ajal ilmselgelt teenib kogu Pärnumaa laste ja täiskasvanute huve. Selle tulemusena saab keskuski nimeks Pärnumaa keskkonnahariduskeskus.


Väga positiivne näide on Pärnu linna, Tahkuranna ja Paikuse valla ühiste kavatsuste protokoll Raeküla tervisespordikeskuse arendamiseks ja uuele kvalitatiivsele tasandile viimiseks. Tegemist on pärnakate seas väga populaarse tervisespordirajatisega ja kolmekesi koos on kordades lihtsam, reaalsem ja jõukohasem soovitud tulemusi saavutada.



Ehk suurimaks väljakutseks ennekõike keerukuse aspektist, aga ka kvalitatiivset väljundit silmas pidades on Pärnu linna ja lähivaldade ühistranspordisüsteemi integreerimine, mille lõppeesmärk oleks, et ühe tsoonipiletiga saaks sõita nii linnas kui selle lähivaldades. See oleks väga mugav ja loomupärane sõitja seisukohalt võttes. Eesmärk on see projekt kindlasti nelja aasta jooksul realiseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles