Pärnus toimuv “Garage48” toob naised IT-alal kätt proovima

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus on reedest pühapäevani infotehnoloogiaürituse “Garage48” päralt. Millised põnevad IT-rakendused siin sündisid, selgub pühapäeva õhtuks.
Pärnumaa kutsehariduskeskus on reedest pühapäevani infotehnoloogiaürituse “Garage48” päralt. Millised põnevad IT-rakendused siin sündisid, selgub pühapäeva õhtuks. Foto: Erakogu

Ettevõtlusnädala raames leiab eeloleval nädalavahetusel Pärnus esimest korda aset infotehnoloogiafirmade üritus “Garage48”.

Üritustesarja “Garage48” näol on tegemist intensiivse veebi- ja mobiilirakenduste arenduslaagriga, kus osalejad loovad kahe päevaga rakendusi ideest kuni reaalselt töötava prototüübini.

Reedest pühapäevani Pärnumaa kutsehariduskeskuses peetava “Garage48”, alapealkirjaga “Naiste-eri” puhul võiks korraldajate teatel tuua välja püüu meelitada sinna tavalisest enam naisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles