Piletimäng: maailmanimed klubis Mirage!

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu klubis Mirage.
Pidu klubis Mirage. Foto: Kristo Kiisk

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Pärnu südalinnas asuva klubi Mirage järgmine nädalavahetus tõotab kujuneda väga tempokaks, kui terve nädalavahetuse vältel väisavad klubi maailmakuulsad DJd.

Nii astub reedel, 18. oktoobril Mirage diskoripulti Marc Van Linden Saksamaalt ja päev hiljem, 19. oktoobril panevad sealsamas rahva jalga keerutama Benassi Bros ja  Dhany Itaaliast.

Loosime terveks nädalavahetuseks Mirage’i välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas tuntud tantsuhiti “I Like it” autoriks on Benassi Bros või Marc Van Linden?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 16. oktoobri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kes on need kaks, kes on koos Peeter Ojaga etenduse “Nüüd tõesti aitab jamast” autorid?” õige vastus on Mart Normet ja Erik Moora.

Pühapäeval lähevad koos kaaslasega Pärnu kontserdimajja vaatama Monoteatri stand-up-etendust “Nüüd tõesti aitab jamast” Rene Tiido , Margit Lehtme ja Marge Arjakas.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles