Jüri Saar: loodan, et eilne mäng tekitas korduskohtumiseks sportlikku viha

Eno-Gerrit Link
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond pidi UEFA naiste meistrite liiga 1/16-finaali avamängus tunnistama Saksamaalt pärit Wolfsburgi klubi 14 : 0 paremust, mis on viiendat hooaega vältava sarja senine suurim kaotus.
Pärnu jalgpalliklubi naiskond pidi UEFA naiste meistrite liiga 1/16-finaali avamängus tunnistama Saksamaalt pärit Wolfsburgi klubi 14 : 0 paremust, mis on viiendat hooaega vältava sarja senine suurim kaotus. Foto: Toomas Tatar / Postimees

Pärnu jalgpalliklubi naiskonna peatreener Jüri Saar loodab, et eile UEFA naiste meistrite liiga 1/16-finaali avamängus saadud 0 : 14 kaotus Wolfsburgilt ajas Pärnu tüdrukud piisavalt närvi ja korduskohtumises näidatakse, et nii kehvad kui eile nad tegelikult ei ole.

„Mängijad põlesid korralikult läbi. Igal juhul oli asi peas kinni – vastaste ees tunti aukartust ja ei suudetud häälestuda võitlusele,“ kommenteeris Saar suurt allajäämist Euroopa ühele paremale naiskonnale. „Hull oli see, et pärast vaheaegagi ei suutnud me oma mängu parandada. Rääkisime vaheajal, et mängijad jälgiksid vastaseid, mitte palli – kaotada polnud enam ju midagi, kuid platsil läks kõik samamoodi edasi nagu avapoolajal.“

Kaks suurt mõõna tabas Pärnu naiskonda esimese poolaja keskel ja teise alguses, kui kuueminutilistel perioodidel maandus pärnakate väravavõrgus kaheksa sinna suunatud palli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles