Jüri Jaanson võtab treeninguid rahulikult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sydney olümpia kuues ühepaadisõudja 35aastane Jüri Jaanson tuli eile ennelõunal oma valge paadiga jõelt ja ütles, et harjutab praegu üsna rahulikult.

“Üritan jõuda sellisesse vormi, et saaksin oma hooaega alustada juuni esimesel nädalavahetusel Eesti karikavõistlustel Pärnus,” rääkis Jaanson, kuid lisas kohe, et sada protsenti ta selles stardis kindel ei ole.

Jaanson väitis, et väga laias laastus on tal hooaja võistluskalender selgumas, kuid täpsema otsuse teeb ta pärast esimest vormikontrolli.

“Ei ole välistatud, et selle hooaja üldse vahele jätan,” ütles eksmaailmameister. “Olen Eesti olümpiakomitee stipendiumil kaks aastat, alles siis pean uut tulemust näitama.”

Eesti sõudeliidus vahetus hiljuti juhatus. Praegu on formeerimisel uus meeskond, tegemist, läbiarutamist ja kinnitamist ootavad sõudekoondise arenguplaanid ja Ateena olümpiaks valmistumise kava.

Jaanson ütles, et ei tea sõudmisjuhtide plaanidest ega konkurentidest midagi. “Harjutan natukene on kõik, mida üldsusele enda kohta öelda saan,” oli Jaanson kidakeelne. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles