Väino Hallikmägi: Oleme keskendunud kulude kärpimisele

, Eesti Reformierakonna fraktsiooni aseesimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väino Hallikmägi.
Väino Hallikmägi.

Pärnu uue võimuliidu vanuseks saab nüüd lugeda 100 päeva ja ülegi.


On küll hea tava, et 100 päeva on kriitikavabad ja kuluvad uuel valitsusel ning kogu koalitsioonil kohanemiseks ja õppimiseks. Õppida on aga palju ja paljudel, näiteks 33 volinikust ligi kahel kolmandikul puudub volikogutöö kogemus või on see aastatetagune.



Praegune võimuliit oli kohe silmitsi 2010. aasta eelarve koostamise raskustega. Selleks, et saada eelarve tasakaalu, oli vaja vastu võtta mitu väga rasket otsust.



Esimesena tooksin välja haridus-, lasteaia ja sotsiaalvaldkonna töötajate palkade alandamise. Eelarve tasakaalu viimises oleme keskendunud kulude kärpimisele. Nüüd tuleks tähelepanu pöörata tulevikule ja tulude tõstmise võimaluste väljaselgitamisele.



Vajame linnale tugevat visiooni ja oma tegevusele strateegiat. Arvan, et jooksvate küsimustega oleme edukalt hakkama saanud. Nüüd tuleks keskenduda arengule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles