Noortel on võidujanu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

ESS Pärnu võrkpalliklubi noored mängijad Sten Esna ja Rivo Vesik tahavad suvel vendi Kristjan ja Kaarel Kaisi rannavolles vähemalt korra võita.

Mullugi Eesti rannavõrkpalli valitsejate Kaiside sparringupartnereiks olnud Vesik-Esna alustasid suvehooajaks valmistumist juba aprilli lõpus, sest tänavu on latt mullusest tunduvalt kõrgemale seatud. Rahule jäädakse vaid nende parimaid koondavate rannavolle etappidega, kus jõutakse esikolmikusse, teised tuurid on noorte meeste jaoks aia taha läinud. Tõelise peo vallandaks aga võit vendade Kaiside üle.

Kahte Koidula-koolis õppinut ühendavas meeskonnas nii-öelda ülemusi ega alamusi pole. Ainuke vahe on selles, et Esna esineb rohkem saalivõrkpallist omaseks saaanud usina kaitsemängija rollis, Vesiku ülesanne on ründepalle vastaste väljakupoolel liiva istutada.

Selle viimasega peab ta aga muljet avaldavalt toime tulema: järgmiseks saalihooajaks on seatud kaalukad sihid: jõuda ESS Pärnu VK meeskonna põhikuuikusse ja koputada sisselaskmist nõudvalt Eesti koondise uksele.

Esna tulevikuks nii lennukaid plaane ei pea. Pärast jaanipäeva paiku Koidula gümnaasiumi lõputunnistuse vastuvõtmist keskendub ta rannavollele, 17. septembril tõmbab noor võrkpallur üll Eesti kaitseväe vormi. (PB)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles