Rannavõrkpallurid Paalo ja Kasela võitsid kodupubliku silme all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rannavolle Battery Grand Prix karikasarja teisel etapil Pärnus kuulus naiste esikoht Ulvi Paalole ja Airi Kaselale, meeste turniiri võitsid vennad Austris ja Ringolds Stals.

Kodupubliku ees mänginud Paalo ja Kasela alistasid finaalis Siret Ritsi Viljandist ja Külli Koha 2:0. Pärnulannad olid esimeses geimis vastastest üle 21:17 ja võitsid pingelise teise geimi 21:19.

Eesti naiste esipaar Mari-Liis Graumann - Anna-Liisa Sutt ei mänginud Pärnus, sest valmistub Itaalias ja Shveitsis Euroopa meistrivõistlusteks.

Meeste konkurentsis said 16 paari konkurentsis esikoha turniiri favoriidid vennad Stalsid Lätist. Stalsid olid finaalmängus 21:19, 11:21 ja 15:11 paremad kaasmaalastest Klaus Zalkansist ja Edgar Sebest.

Kolmanda koha heitluses said tartlased Priit Põldmaa ja Raimo Simson 2:0 (21:18, 21:16) jagu lõunanaabritest Aivis Eidast ja Ainars Vanagsist.

Meeste turniiri ainus Pärnu paar Sten Esna - Rivo Vesik võitles end avapäeval kuue hulka ja jäi kahe võidu ning kahe kaotusega jagama viiendat-kuuendat kohta.

“Lootsime jõuda nelja hulka, kuid seekord jäi vajaka mängukindlusest, tegime lubamatult palju lihtsaid vigu,” märkis Esna.

“Kahju, et Pärnu rannas ei mänginud vennad Kaisid, kuid mul on hea meel, et nad jõudsid Tenerifel põhiturniirile,” rääkis rannavolleturniiri peakohtunik Mehis Merilaine. “Kokku võistles 16 paari, kuid me olime valmis vastu võtma tunduvalt rohkem võistkondi.”

Publiku hulgas suurt elevust tekitanud võrkpallimeeste oksjonil müüdi õigusi veeta romantiline õhtu Sten Esna, Rivo Vesiku, Kalev Kruusi, Austris Stalsi ja Mehis Merilaisega.

Kõige kallimalt, 500 krooniga hinnati Stalsi seltskonda, Merilaise sai 270, Kruusi 200, Vesiku 100 ja Esna 90 krooniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles