Jüri Jaanson jätkab Münchenis poolfinaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viiest Münchenisse maailma karikavõistluste kolmandale osavõistlusele sõitnud Eesti sõudjast pääses eelsõidust otse poolfinaali üksnes ühepaadimees Jüri Jaanson.

Jaanson ja tema kodune pearivaal narvalane Leonid Gulov sattusid ühte eelsõitu, mille eksmaailmameister Jaanson lõpetas norralase Olaf Tufte järel edasipääsuks piisava teise kohaga, kahekordne juunioride maailmameister Gulov jäi ajaga 7.13 eelviimaseks ning üritab edasipääsu lohutussõidust.

Meeste ühestel on Münchenis kohal kõik maailma paremad peale hooaja vahele jätvate Rob Waddelli ja Xeno Mülleri ning haigestunud Marcel Hackeri. Eelsõidud tibutavas vihmas ja kerges taganttuules läks Vaclav Chalupa 6.52, Tufte 6.53, Iztok Cop 6.55 ja Jaanson 6.57ga. Täna jätkatakse poolfinaalides.

Pärnu paarisaerukahene Tõnu Endrekson - Silver Sonntak sai eelsõidus ajaks 6.40. Edasipääs jäi kaugele, rivaalidel olid 15 sekundit paremad ajad. Lohutussõidus jätkab veel Kalli Meriste naiste ühepaadil. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles