Allar Raja oli Bernis kolmas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Shveitsis Armada Cupi sõudevõistlusel, kus Jüri Jaanson oli absoluutarvestuses kuues, osalesid Pärnu Kalevi nooredki, lõpetades pika distantsi korralike tulemustega.

Viieteistkümnendal Armada Cupil Berni järvel startis 259 ühepaati. Mass-stardist üheksakilomeetrise sõidu võitis eksmaailmameister sakslane Andre Wilms, järgnesid inglane Simon Collins ja sakslane Andreas Schwab, Jüri Jaanson oli seekord kuues.

Kuni 18aastaste noorte seas pääses kahe sakslase järel kolmandana autasustamispoodiumile Allar Raja, Riho Tamm oli 11. Kuni 23aastaste klassis olid Meelis Martin seitsmes ja Andrus Arula kaheksas.

Naistest sai esikoha maailmameister ja olümpiavõitja sakslanna Katrin Rutschow, Pärnu kalevlanna Vivika Tapp oli 12. B-klassi neidude arvestuses lõpetasid Merle Raaliste neljanda ja Mari-Liis Fjodorov kümnenda kohaga. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles