Sõudjad mälestasid Märt Lellet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kunagise tippsõudja ja treeneri Märt Lelle kuuendal mälestuskrossil tema enda valitud üliraskel rajal Niidu metsas osales 92 sportlast Narvast, Pärnust, Tartust ja Viljandist.

Ainsa mittesõudjana osalenud Margus Niiduste võitis meeste kümme kilomeetrit Alari Toome (SK Pärnu) ees. Naiste kaheksa kilomeetri rajal edestas Katrin Ots Kalli Meristet (mõlemad SK Pärnu).

Kuni 18aastastest noormeestest oli esimesena finishis kalevlane Allar Raja, neidudest julges ainsana rajale minna tartlanna Sille Vaiksaar.

Kaks aastat noorematest võitis Pärnu Kalevi aerutaja Vladimir Borissov Raimo Pulli (SK Pärnu) ees, tüdrukutest oli kalevlanna Egle Hanson Kaija Maasingu (Viljandi) järel teine.

Kuni 14aastaste kolmikvõidu viisid sõudeklubisse Pärnu Denis Nessõn, Andrei Dorovskih ja Elar Jaakson, tüdrukutest võitis Mari-Liis Feodorov (Kalev) Nadezhda Rudenko (SK Pärnu) ees.

Kõige nooremate seas said kolme kilomeetri rajal Nikita Lunin ja Tauri Vahar poistest esimese ja kolmanda koha, tüdrukutest võtsid kõik esikolmikukohad nende klubikaaslased SK Pärnust: Birgit Koel, Britt Põldaru ja Sandra Absalon. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles