Kalevi spordikool valis aasta sportlased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Kalevi spordikooli kasvandikele oli lahkuv aasta edukas, noored pärnakad võitsid medaleid ja auhinnakohti Euroopa ja Eesti meistrivõistlustel.

Purjetajatest tunnistati parimaks kahekordne Euroopa meister Merili Randmaa, kes pälvis jääpurjetamise DN-klassis neidude kulla ja võitis suvises purjetamises Zoom-klassis kontinendi meistritiitli.

Janno Hool sai Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel Finn-klassis esikoha ja oli jääpurjetamise juunioride EMil neljas. Purjetajaid juhendavad Mati Hool ja Tõnis Vare.

Aerutajate parim oli neljakordne Eesti meister ja MMil 14. koha saanud Danek Tshushkin, teda treenib Tiina Hodakov.

Sõudjate edetabelit juhivad Allar Raja ja Tiit Lutoshkin, kes võitsid Eesti meistrivõistlustel hõbemedali ja tulid neljakordseks juunioride meistriks.

Raja treenerid on Matti Killing ja Reet Palm, Lutoshkinit õpetavad Ulvi ja Roman Lutoshkin.

Jalgrattureist oli edukaim Eesti meistrivõistlustel M18-klassis treki individuaalses jälitussõidus hõbeda võitnud ja juunioride maailma karikavõistlustel ning -meistrivõistlustel osalenud Romet Puuram, keda treenib Toivo Kiirats.

Ants Jereti õpilane Karel Kullimaa sai omaealiste Eesti meistrivõistlustel hõbeda ja pronksi.

Parima jalgpalluri tiitli pälvis Eesti C-klassi meistrivõistlustel treener Märt Siiguri juhendamisel pronksmedali võitnud meeskonna kapten Kauri Siim.

D2-klassis tunnistati edukaimaks vutipoisiks meeskonna resultatiivseim mängija Rauno Alliku. Eesti noorte kvalifikatsiooniturniiril sai Peeter Lelovi ja Peeter Lapi võistkond teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles