Vallot Vainula võitis paarismängutiitli

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallot Vainula.
Vallot Vainula. Foto: Ants Liigus

Eesti individuaalsetel lauatennisemeistrivõistlustel Tallinnas domineerisid meesüksikmängus juba mitmendat aastat ainsad tõsiselt proffidena mängivad mehed, Saksa Bundesligas leiba teeniv narvalane Aleksander Smirnov ja Hispaania meistriliigas mängiv pärnakas Vallot Vainula.


Vainula jõudis finaali 4:1 võiduga Eik Hermanni ja 4:2 võitudega Vladimir Petrovi ning Aleksei Nikonorovi üle, kuid kaotas kulla otsustanud matši 2:4 viiendat aastat järjest meistriks tulnud Smirnovile.



Üksikmängu finalistid Vainula ja Smirnov võitsid koos meespaarismängu, alistades poolfinaalis 3:1 Tarmo Valdre ja Aleksei Nikonorovi ning kullamatšis 3:0 veteranid Sergei Manturovi ja Rein Lindmäe.



Segapaarismängus pääses koos Kätlin Latiga mänginud Vainula 3:0 poolfinaalvõiduga õde-venda Karin ja Erik Lindmäe üle finaali, kus tuli aga 1:3 alla jääda üksikmängude meistreile Tatjana Tšistjakovale ja Aleksander Smirnovile.



Pärnu Vint-90 neidudest jõudis üksikmängus kõige kaugemale Gerle Valgenberg, jagades 13. kohta. Medalile kõige lähemal olid Gerle Valgenberg ja Lilian Poolak naispaarismängus, kus hakkasid veerandfinaalis tõsiselt vastu hilisematele võitjatele Tatjana Tšistjakovale ja Karin Lindmäele, kaotades siiski 1:3. Segapaarismängus jäi koos tallinlase Lauri Laanega mänginud Valgenberg jagama üheksandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles