Võrkpallinaised võitsid Viimsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meistrivõistluste teise etapi avamängus kohtus ESS Pärnu võrkpalliklubi naiskond Rabahallis Viimsi Milstrandiga ja jäi taas kindlalt peale 3:0 (19, 21, 23).

Pärnu algkoosseisus olid Anna-Liisa Sutt, Kristina Raap, Olena Volkova, Annika Raadik, Sille Raid, Tene Talv ja libero Tiina Põldmaa.

Vastastele ei antud mängu algusest peale suurt sõnaõigust, eriti paistis üleolek silma blokis. Rünnakulgi oli Pärnu teravam, edukalt ründasid Talv ja Raap. Viimsi suutis seisu enam-vähem tasakaalus hoida vaid hea platsimänguga.

Juba teises geimis tegi Pärnu treener rea vahetusi, platsile saadeti Tatjana Kotova, Airi Kasela ja Kärt Lepiku. Kohati tekitas uus asetus kaitses auke, aga kaotuse hirmu pärnulannad siiski ei tundnud.

Meistrivõistluste tabelit juhib 12 võiduga Pärnu, Audentesel ja TPÜ-l on seitse, Milstrandil kuus võitu. Pärnu naiskond mängib laupäeval Tallinnas Audentese ja pühapäeval kell 13 koduses Rabahallis TPÜga. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles