Endla teatris esietendub ustekomöödia

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui taksojuht on siiani suutnud oma kaootilist elu kuidagi kontrolli all hoida, siis nüüd muutub see päris pööraste sündmuste jadaks. Laval on sündmuste keerises Jaan Rekkor, Feliks Kark ja Oskar Seeman. John (Sepo Seeman) püüab meeleheitlikult oma topeltelu laste ja abikaasade eest salajas hoida.
Kui taksojuht on siiani suutnud oma kaootilist elu kuidagi kontrolli all hoida, siis nüüd muutub see päris pööraste sündmuste jadaks. Laval on sündmuste keerises Jaan Rekkor, Feliks Kark ja Oskar Seeman. John (Sepo Seeman) püüab meeleheitlikult oma topeltelu laste ja abikaasade eest salajas hoida. Foto: Mats Õun

Täna jõuab Endla teatri lavale maailma paljudes maades publiku südameid võitnud Ray Cooney tempokas komöödia, mis naerutab vaatajaid esimestest hetkedest peale.

Londoni taksojuht John Smith on juba mitukümmend aastat elanud topeltelu. Nimelt on tal linna eri piirkondades kaks maja, kaks abikaasat ja kaks last. Kumbki perekond ei tea teise olemasolust midagi. Ühel heal päeval kohtuvad Johni teismelised poeg ja tütar aga juhuslikult internetis ja plaanivad päriselus kokku saada.

Kui taksojuht on siiani suutnud oma kaootilist elu kuidagi kontrolli all hoida, siis nüüd muutub see päris pööraste sündmuste jadaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles