Gert Olesk: Rahanappus kollitab jalgpallureid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vapruse meeskonna treener Gert Olesk.
Vapruse meeskonna treener Gert Olesk. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees
Treener Gert Olesk,
esiliigas mängiv Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond alustas Eesti meistrivõistlusi viigi ja kaotusega. Kui reaalseks hindate võimalusi tõusta sel aastal liiga tippu?

Oleme praegu sellises seisus, et üritame läbi häda hooaja lõpuni mängida. Veel mõni nädal tagasi polnud selge, kas suudame mängima hakata. Eesti jalgpalliliidu juhid eesotsas Aivar Pohlakuga keelitasid meid ikka mängima ja lubasid aidata, kui olukord väga halvaks läheb.



Mis teeb teile kõige rohkem muret?


Oleme amatöörmeeskond, kelle mängijad peavad raha kokku klappima, et edasi tegutseda. Me pole juba kolm aastat suutnud meestele uusi dresse osta.



Kõigele vaatamata üritame hinges püsida. Jalgpall on meie meestele elustiil. Mängime mõnuga ja tahame kodulinna spordisõpradele aeg-ajalt rõõmu valmistada.



Meele teeb mõruks linna suhtumine jalgpallisse.



Meie kodumäng Tallinna Legioniga oleks äärepealt ära jäänud, sest ühisgümnaasiumi kunstmuruväljakut kattis jääkiht, kuigi minu arusaamist mööda peaks Pärnu Koolide Sihtasutusel olema leping firmaga, mis väljakut hooldab.



Polnud muud teha, kui hakkasime mängijatega soola platsile kühveldama ja tekkinud löga eemaldama.



Kas Pärnu Vapruse esindusmeeskonna ridadesse on sel aastal tulnud uusi mängijaid?


Mõnda aega Levadias ja Tallinna Kalevis mänginud Andrei Šadrin naasis kodulinna meeskonda. Oma tuleristsed meeste mängus saab neli 16aastast poissi, kes seni pallisid omaealiste liigas.



Põhikoosseisu mängijatest on ära kukkunud vaid Ivan Velikopolje, kes teenib sõjaväes aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles