“Muusikamoos” annab lõppkontserdi

, muusikakriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnaorkester koos Kersti Adamsoni balletistuudioga  andis kolmapäeval balletietenduse „Loomade karneval“.
Pärnu linnaorkester koos Kersti Adamsoni balletistuudioga andis kolmapäeval balletietenduse „Loomade karneval“. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Teisipäeval alanud “Muusikamoosi” festivalil viidi õpilased orelimängu ebatavalisse maailma: Pärnu kontserdimaja orelit saab mängida nii, et publik on pilli ümber nagu amfiteatris ja jälgib mängu.


Kolmapäeval võis näha balletietendust „Loomade karneval“ (pildil), mille esitas Pärnu linnaorkester koos Kersti Adamsoni balletistuudioga.



Täissaali toonud keskpäevane etendus kujunes suurejooneliseks. Lapsed olid etenduse lõppedes tulvil elevust toredate tantsude, tuttavate tantsijate ja vahvate loomakostüümide üle. Täiskasvanud rõõmustasid, et Pärnu lapsed ja noored nägid siinsamas ja taskukohase hinnaga balletietendust.



Kes “Muusikamoosist” veel sel nädalal osa pole saanud, siis viimane võimalus selleks avaneb täna. Kell 11 saab Pärnu raekojas kuulata käsikellade ansamblit Agapella ja kell 18 algab kontserdimajas “Muusikamoosi” suur lõppkontsert.



Üle kümne aasta tegutsenud käsikellade ansambel võitis tänavu üleriigilise õpilasorkestrite ja -ansamblite festivali žürii südame. Dirigendid on Helvi Treiblut ja Elo Kesküla, kaasa teevad fagotisolist Mari Kalmet, Rauno Pella ja tantsijad.



Tänaõhtune festivali lõppkontsert teeb kummarduse suvepealinna muusikakoolile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles