Kivide horoskoop

, kivi- ja soolaterapeut, kinesioloog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane jaspis.
Punane jaspis. Foto: Internet

Kõige tähtsamad kivid Jäära (21.03-20.04) tähtkujus astroloogia ja vana maameditsiini järgi.


Astroloogia - punane jaspis


Jaspis on läbipaistmatu, üldjuhul laiguline või triibuline kivi. Teda esineb kõikides värvitoonides, kuid kõige levinumad on punane, kollane ja roheline.



Tervendav toime: edendab tahtejõudu, konfliktivalmidust ja ettevõtlikkust. Parandab vereringet ja energia liikumist kehas. Lõõgastab ja rahustab, on hea närvisüsteemile.



Kasutamine: jaspist tuleks hoida kontaktis nahaga, asetada ravitava piirkonna peale. Vajadusel saab temast valmistada ravijoogi - jaspisega energetiseeritud vee.



Puhastamine: maha laadida külma jooksva vee all, seejärel asetada seisma kuuvalguse kätte või mäekristalldruusile või puhastamiseks sobivale ahhaatplaadile. Pikaajalisel kasutamisel puhastada ühe-kahe nädala tagant.



Vana maameditsiin - opaal


Opaal on kivi, mis varieerub kõikides värvioonides. Teda esineb nii läbikumava kui läbipaistmatuna. Oma nime on opaal saanud vanaindia sõnast upala (vääriskivi). Opaal on klassikaline ehte- ja ravikivi.



Tervendav toime: Andide opaal lõdvestab, samal ajal aitab laiskusest jagu saada. Muudab inimese mõttetöö, kõne ja käitumise aktiivsemaks. Vabastab tundeid, aitab ennast avada, mõjub meeleolu tõstvalt, aitab maailma lahtiste silmadega vaadata.



Soodustab lima kehast väljaviimist ja kuivade hingamisteede puhul limaeritust, aitab kehal mürkidest vabaneda, alandab palavikku, tugevdab maksa ja neere.



Roosa opaal soodustab südamlikkust, vabastab häbelikkusest, kahjutundest ja suhtlemisbarjääridest. Peal selle leevendab südameprobleeme. Ergutab võimet asjadesse neutraalselt suhtuda ja harmooniat, muudab inimese nii mõtetes kui tegudes sõbralikuks ja avatuks.



Kasutamine: opaal ilmutab oma vaimse tasandi mõjud puhtal jälgimisel, ühtlasi saab teda vaimsete ja füüsiliste murede lahendamiseks kanda kehaga kontaktis. Võib asetada otse ravitavale kohale. Samuti annab temast valmistada ravijooki.



Opaali kõlbab kanda pikaajaliseltki. Kui kivi peaks pärssima kontsentratsioonivõimet, tuleks ta kohe mõneks ajaks kehakontaktist eemaldada.



Puhastamine: maha laadida külma jooksva vee all, asetada päikesevalguse kätte kuivama. Opaali puhastamiseks saab kasutada mäekristall- ja ametüstdruusi või selleks sobivaid ahhaatplaate.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles