Sibyl Vane esineb Kiievis

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibyl Vane.
Sibyl Vane. Foto: Andre Visnapuu

Laupäeva õhtul astub Pärnust pärit alternatiivroki trio Sibyl Vane üles Kiievis toimuval Art Meetingsi festivalil.

Homme Metropoli nime kandvas kontserdihallis toimuval muusikafestivalil astub Poola ja Ukraina artistide kõrval üles eestimaine Sibyl Vane. Art Meetingsi minifestivali raames valitakse Ukraina esinejate seast üks kollektiiv, kes saab võimaluse esineda Poola ühel suurimal muusikafestivalil "Asymmetry 2014".

Ukrainas üles astuv Sibyl Vane võitis samal festivalil esinemise võimaluse suvel Tallinnas Patarei Kultuuritolmul toimunud finaalkontserdil. Seekord minnakse Kiievisse korraldajate endi palvel, et tutvustada Ukrainas Eesti muusikat.

„Asymmetry festivali Eesti konkursi finaali tase oli muidugi väga kõrge. Sinna pääsesid peale meie veel väga omanäolised artistid, nagu Argo Vals ja Evestus. Meie jaoks on see võit äärmiselt oluline ja suur tunnustus,“ ütles bändi laulja ja kitarrist Helena Randlaht.

Sõit Ukrainasse on üks osa Sibyl Vane'i sügistuurist, mille käigus antakse kontserte veel Soomes ja Rootsis. Käesoleval sügisel möödub aasta bändi debüütplaadi ilmumisest. Plaati on esitletud poolesaja kontserdiga Eestis, Lätis, Leedus, Soomes ja Rootsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles