Kerkiv mudaravila spaahotell annab ranna rajoonile uue näo

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iga ruutmeeter pinda kasutatakse ära. Mudaravila kupli alla jooksevad kokku tulevase spaa ventilatsioonisüsteemid.
Iga ruutmeeter pinda kasutatakse ära. Mudaravila kupli alla jooksevad kokku tulevase spaa ventilatsioonisüsteemid. Foto: Ants Liigus

Hooajajärgsest vaikelust Pärnu rannas võib saabuval talvel vaid und näha: ajaloolise mudaravila sees ja ümber müttavad ehitajad aja ja ilmaga võidu, et siin tuleva aasta maiks spaahotell valmis saaks.

Pärast korduvaid edasilükkamisi tänavu kevadel alanud mudaravila restaureerimine ja hotelli ehitamine selle taha jõuab detsembriks niikaugele, et mõlemad majad on katuse all, uksed-aknad ees ning vana ja uus hoone omavahel ühendatud.

“Oleme rasked ajad üle elanud, kriisist välja tulnud ja leidnud võimaluse arendus valmis teha. Vaadates seda, mis ehitussektoris toimub, on mahuka ehitusprojekti realiseerimine Pärnus ja laiemalt Eestis märkimisväärne uudis,” sõnas Mudaravila Investeeringute emafirma, kinnisvaraarendusega tegeleva Asratem OÜ juhatuse liige Margus Kangur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles