Jõustus hea tahte leping

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudeergomeetritel võiduajamise esikohast jäi kõige vanem võistleja napilt-napilt ilma.
Sõudeergomeetritel võiduajamise esikohast jäi kõige vanem võistleja napilt-napilt ilma. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Port Artur 2 kaubanduskeskuses allkirjastati leping finantseerimaks 2012. aasta Londoni olümpiaregatiks valmistuvale Tõnu Endreksonile uue paadi ostu.

Lepingule kirjutasid alla sõudja Tõnu Endrekson, Eesti sõudeliidu president Rein Kilk, Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, Port Artur Grupi juhatuse liige Viljo Vetik, Pärnu Postimehe tegevtoimetaja Iira Igasta, sõudeklubi Pärnu president Toomas Rapp ja linnakodanike esindaja Liis Leerima.

Lepingu kohaselt käivitab Port Artur Grupp kampaania, mille järgi igalt vähemalt 100 krooni suuruselt ostult kantakse 25 senti uue paadi fondi. Eesti sõudeliit tagab Endreksonile sujuva ettevalmistuse olümpiamängudeks ja Pärnu Postimees teavitab avalikkust hea tahte lepingu käekäigust ning sõudja saavutustest Londoni mängude eel ja ajal.

"Pärast Pekingi olümpiamänge katkes Port Arturi pikaajaline koostöö sõudeliiduga, kuid tänavu leidsime, et võiksime taas jätkata, aga juba uuel tasemel," selgitas Eesti sõudeliidu peasekretär Jaan Tults. "Täna sõlmitud leping ei tõsta oluliselt mitte ainult Port Arturi, vaid kogu linna mainet."

Viljo Vetik rõhutas, et sõudesport on Pärnu üks säravamaid visiitkaarte. "Tahame tõestada, et suudame üheskoos suuri tegusid teha," sõnas Vetik. "Juhul, kui see ettevõtmine õnnestub, käivitame järgmisel aastal uue projekti kas kahe- või neljapaadi ostmiseks."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles