Gulliveri teatrimängu teise vooru parim oli Sütevaka

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teater.
Endla teater. Foto: Ants Liigus

Möödunud reedel Endla teatris toimunud Gulliveri teatrimängu 5.–9. klasside teise vooru parim oli Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium. Mängus osales 13 võistkonda.

Seekordses võistluses oli teistest üle Sütevaka humanitaargümnaasiumi 9. klassi võistkond. Järgnesid Jõõpre põhikooli ja Kuninga tänava põhikooli 7.c klassi võistkonnad, teatas Endla teatri pressiesindaja Maria Murakas.

Mängu külaliseks oli Endla teatri kunstiline juht Kalju Komissarov, kes kommenteeris vastuseid ja kõneles eelseisvatest töödest teatris.

Kahe vooru tulemusena pääsesid neli paremat võistkonda poolfinaalidesse, kus kohtutakse juba võistkond võistkonna vastu.

Esimeses poolfinaalis 5. novembril kohtuvad Jõõpre põhikooli ja Kuninga tänava põhikooli 7.c klassi võistkond. Teises poolfinaalis 12. novembril on vastastikku Sütevaka humanitaargümnaasiumi 9. klassi ja Kuninga tänava põhikooli 9.s klassi võistkond.

Eelmisel hooajal võidutses põhikooli arvestuses Kuninga tänava põhikool ja gümnaasiumi arvestuses Sütevaka humanitaargümnaasium.

Gulliveri mängust on saanud iga-aastane traditsioon, mis ulatub 2005. aastasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles