Kangert pedaalib maastikurattal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Kaks hooaega Pro Touri jalgrattameeskonnas Ag2r pedaalinud Tanel Kangert võistleb sel aastal Prantsusmaa amatöörtiimi Saint-Etienne’i ridades. Läinud nädalavahetusel sai Vändra Viko klubi treeneri Erich Perneri kasvandik, 23aastane Kangert Prantsusmaa jalgrattakrossi karikavõistluste etapil viimasest reast startides 29. koha.


“Profileeri naasmine pole enam ammu minu eesmärk,” kinnitas viimastel aastatel põlvehädade tõttu tippspordist kõrvale tõmbunud Kangert. “Mulle on järjest rohkem hakanud meeldima maastikusõit, olen rahul sellega, kus olen, ja naudin sõitu täiega. Mu käed ei ole enam seotud.”



Taaramäe kirjutas oma kodulehel, et harjutab sel aastal varasematest hooaegadest erinevalt.



“Olen endale rohkem puhkepäevi lubanud ja treeninguid arukamalt üles ehitanud, tuleb teha vähema ajaga rohkem ja kvaliteetsemalt,” teatas jalgrattur. “Paganama sportlashing klassifitseerib lõbuks ka head tulemused ja võidud, seega tuleb pingutada. Kui liitusin klubiga, oli mul juhtkonnale vaid üks tagasihoidlik palve: võimaldada mul igas kuus ühel-kahel baigisõidul startida. Juhtkond aktsepteeris minu soovi saada muda ja liiva, soppa ja tolmu.” (PP)







Kommentaarid
Copy
Tagasi üles