Lugeja kiri: Doktor Olvik teeb oma tööd südamega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Olen olnud doktor Aima Olviku patsient üle 15 aasta. Mul on kroonilisi haigusi ja seetõttu on ravi pidev. Kui teie, Tõnis Tohver, olete terve ja tugev ja kardate ainult isikuandmete pärast, on dr Olviku ründamine minu jaoks solvav.


Doktor Olvik teeb oma tööd südamega. Ta on mind palju aidanud ja loodan, et teeb seda ka edaspidi, ma ei karda oma isikuandmete pärast. Mis on teie eesmärk? Kas see, et igaüks esitaks kõigepealt ID-kaardi? Eesti on juba niigi politseiriik ja te tahate sellesse panustada.



Väites, et olete terve inimene, pole te rahul, et teid ei uuritud. Te lihtsalt läksite kohale ilma endale aega kirja panemata, soovisite saatekirja ja saite ju selle, mida soovisite. Miks te eeldate, et teid, tervet inimest, peaks järjekorrata vahele võtma ja hädasolijad jääksid sel päeval ravita? Kurb, et leidub inimesi, kes käivad arstide ja meditsiinitöötajate aega raiskamas, et ärapanemise nimel saatelehti eriarstile saada.



Kui teil on probleeme, vahetage palun arsti, et vastuvõtule pääseksid patsiendid, kes oskavad head arsti hinnata. Dr Olvikule soovin jaksu ja meelekindlust sel tänuväärsel tööl ja hoidku saatus kiusupunnid tema kabinetist eemale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles