Avati tänavakorvpallureid ühendav portaal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpalli veebileht.
Tänavakorvpalli veebileht. Foto: www.tanavakorvpall.ee

Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa tänavakorvpalli huvilisi ühendavast portaalist saab nüüd infot nii Eestis kui välisriikides toimuvate võistluste kohta.


”Riigiti asub portaal erinevatel domeenidel, meil näiteks www.tanavakorvpall.ee aadressil, kuid süsteem on ühine”, rääkis MTÜ Noortesport esimees Reigo Kimmel. “Selle aasta eesmärk on kaasata süsteemi Venemaa ja Leedu pallihuvilised, järgmisel aastal lisada Ukraina ning suunduda Balkani maadesse, kus tänavakorvpalli tase on väga kõrge.”



Lätis on projektiga ühinenud juba ligi 3000 pallurit, Eestis algas liitumine sel nädalal, Venemaa ja Leedu leheküljed on veel viimistlusprotsessis, kuid korraldajate hinnangul peaks enne suve populaarse suvise spordiala harrastajad info ühest kohast kätte saama.



Portaalis saab luua oma võistkonda, lisada kaardile koduse mänguväljaku asukoha, kutsuda teisi mängule ja tutvuda tänavakorvpalli ajalooga. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles