Mälumängu “Meediamull” finaal toimub Strandis

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strand spaa- ja konverentsihotell.
Strand spaa- ja konverentsihotell. Foto: Strand Spa & Konverentsihotell

Kolme maakonna gümnaasiumiõpilaste mälumäng “Meediamull” jõuab homme finaali – jõudu katsuvad Pärnu-, Järva- ja Viljandimaa eelvoorude parimad.


Viljandimaalt saabuvad võistlema Carl Robert Jakobsoni gümnaasium, Viljandi maagümnaasium ja Paalalinna gümnaasium. Järvamaalt osalevad Paide gümnaasium, Paide ühisgümnaasium ja Koeru keskkool. Pärnumaalt on võistlustules Koidula ja Ülejõe gümnaasiumi ning Audru keskkooli esindus.



Jõukatsumine meediatundmises algab kell 12 Pärnu konverentsihotellis Strand, kus selguvad parimad uudiste ja meediaajaloo tundjad, andekamad koduülesannete lahendajad. Koduseid ülesandeid on kaks: teleuudis oma linnast või maakonnast ja koolilehe reklaamtutvustus.



Koolide kuueliikmelistesse esindusvõistkondadesse kuulub võrdselt kümnendate, üheteistkümnendate ja kaheteistkümnendate klasside õpilasi. Teadmisi hindab


kuueliikmeline žürii, kuhu kuulub igast maakonnast kaks inimest.



“Mängu jälgima oodatakse kõiki neid gümnasiste, kes eelnevates voorudes osalenud,” ütles finaalvõistluste kohapealne peakorraldaja, Pärnu Koidula gümnaasiumi direktori asetäitja noorsootöö alal Aira Peterson.



“Meediamulli” eesmärk on arendada noorte huvi ajakirjanduse vastu, avardada silmaringi, laiendada noorte teadmisi ajakirjandusest. Ühesõnaga - noor inimene peab olema eluga kursis: lugema lehte, kuulama raadiot ja vaatama televiisorit.



Mälumängu “Meediamull” algatas 2004. aastal Paide gümnaasiumi huvijuht Ülle Müller.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles