Kesklinna arendus on 30 miljoniga enampakkumisel

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühing Neli Investorit tahtis Pärnu kontserdimaja ja tulevase parkimismaja vahele rajada kuni kaheksakorruselise ärihoone.
Osaühing Neli Investorit tahtis Pärnu kontserdimaja ja tulevase parkimismaja vahele rajada kuni kaheksakorruselise ärihoone. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pankrotihaldur müüb enampakkumisel 30 miljoni kroonise alghinnaga osaühingule Neli Investorit kuuluvat kinnistut Pärnu kesklinnas Lai 5.


Tegemist on Pärnu kontserdimaja kõrval asuva kinnistuga, mille 2005. aastal sai maadevahetuse käigus endale Tullio Libliku firma Saarte Investeering. Siis olid kinnistud registris veel eraldi – Lai 5 ja Aida 8, vahendas

Äripäeva võrguväljaanne

.



Neli Investorit ostis kinnistu 2007. aastal 46,6 miljoni krooni eest, samal aastal tehti ehitustöid kolme miljoni ja järgmisel aastal veel 16,5 miljoni eest. Büroo- ja kortermaja vundamendivaiad on maasse löödud, kuid pärast seda on ehitus seisnud. Läinud aasta novembris läks ettevõte pankrotti.



OÜ Neli Investorit omanikeks on firmade kaudu Pärnu ärimehed Margus Kangur, Aare Parts, Andres Sutt, Ingmar Saksing ja Jaan Lepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles