Galerii: Vaasa lennuk avas Pärnus õhusilla Soomega

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lennujaamas maandus täna hommikul esimene Vaasa ja Pärnu vaheline tšarterlend, mille tellis reisifirma Matka-Vekka. Esimese reisiga saabus Pärnusse 54 spaaturisti.
Pärnu lennujaamas maandus täna hommikul esimene Vaasa ja Pärnu vaheline tšarterlend, mille tellis reisifirma Matka-Vekka. Esimese reisiga saabus Pärnusse 54 spaaturisti. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna kella 9.20 ajal maandus Pärnu lennuväljal lennufirma Finncomm Airlinesi lennuk, mis tõi suvepealinna 54 reisijat sõpruslinnast Vaasast.


Teiste hulgas oli reisiseltskonnas Vaasa linnapea Markku Lumio abikaasaga.

Esimesi reisijaid tervitas saabumisel Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.

Pärnu ja Soome vahelist lennuühendust korraldab reisifirma Matka-Vekka, kelle tellimuslennud toovad Pärnusse Soome maapiirkondades elavaid puhkajaid korra nädalas.

Järgmine lend Pärnu ja Vaasa vahel on plaanis nädala pärast laupäeval, mil uus lennukitäis turiste Pärnusse tuleb ja täna saabunud tagasi viib. 24. aprillil alustab lennuk Kokkolast ja viib turistid Vaasa, 1. mail Joensuust ja viib Kokkolasse. 8. mail viiakse turistid lennukiga Joensuusse.

68kohalises Finncomm Airlinesi lennukis on järgmistele reisidele, mille eest kasseeritakse 260 eurot  ehk 4000 krooni, vaid mõni üksik vaba koht.

Täna hommikul Pärnus maandunud lennuk võttis suuna Vaasa poole tagasi kella 10 paiku. Tagasilennule läks tühi lennumasin, sest ühtegi Pärnust Vaasa sõita soovijat täna ei leidunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles