Vaimupuudega laste vanematele tuleb teabepäev

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liina Lokko ja tema tütar Anni.
Liina Lokko ja tema tütar Anni. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Anni akadeemia ja Pärnu õppenõustamiskeskus ootavad 22. aprillil vaimupuudega laste vanemaid ja lastega töötavaid spetsialiste teabepäevale.



Kuninga 24 peamaja esimesel korrusel kell 17.30 algaval teabepäeval jagab oma mõtteid Liina Lokko, puudega lapse ema ja Anni akadeemia ning paljude teiste puudega lastele mõeldud ettevõtmiste initsiaator.



Anni akadeemia on seadnud eesmärgiks välja töötada mõõduka ja raske arengupuudega noorte iseseisvat elamist ja töötamist toetava süsteemse õppimise, harjutamise ja praktiseerimise programmi haridus- ja teadusministeeriumis kinnitatud õppekava alusel.



Loomisel on kutsekool, kus peale õppimise töötavad noored pagariäris, käsitööpoes, käsitöökodades ja ainulaadses ürdiaias, mis luuakse Anni akadeemia sisehoovi.



Teabepäeva korraldab Pärnu õppenõustamiskeskus. Osavõtust teatada koolis/lasteaias lapse õpetaja juures või telefonil 5594 2207.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles