Miniteatrite päeval võistlesid kooliteatrid

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrimaskid.
Teatrimaskid. Foto: Internet

Kümnendal Pärnumaa miniteatrite päeval Pärnu Nooruse majas osales rekordarv teatritruppe nii linnast kui maakonnast: õpitut oli tulnud näitama üle 170 noore, kes jagunesid kolme vanuseklassi ja 18 trupi vahel.


Esikoha gümnaasiumiastmes võitis ja sai rändava teatrimaski aastaks enda kätte hoiule huvikool Shart tükiga “Lahkamispalat”, mille lavastas Laura Arum.



Keskastme parimad oli Pärnu Vene gümnaasiumi noored lavastusega “Second hand”, juhendajaks Jelena Kuvšinova. Teatrimask oli nende valduses juba läinud aastast.



Nooremas vanuseastmes võitis Uulu põhikooli näiteseltskond Merike Lillelehe juhendusel lavastusega “Punane kukk”.



Eriauhinnad läksid Rääma põhikooli 4.b klassile “Udumäe kuninga” (lavastaja Silva Heinla) ja Pärnu ühisgümnaasiumi trupile “Lopi ja Lapi” eest (lavastajad Anu Krinal ja Merike Rohtma).



Rolliauhinna pälvisid Karl Enrik Kriis ja Karl Karlson Uulu põhikoolist, Merili Tammiste ja Karoliina Turkova Vanalinna põhikoolist, Samuel Pitko Rääma põhikoolist, Liina Bergman Ülejõe gümnaasiumist, Elisabeth Kuzovnik Vene gümnaasiumist, Aleksander Rebane, Margareeta Rebane ja Liisbeth Liidemaa Pärnu ühisgümnaasiumist ning Emma Mand, Helena Olesk, Kristjan Krimm, Kristiina Harrik ja Maris Põldsaar huvikoolist Shart.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles