Swedbank tõstab rahaautomaatide ristkasutuse tasu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki sularahaautomaat.
Swedbanki sularahaautomaat. Foto: Toomas Huik

Alates 1. juunist maksab Swedbanki kliendile sularaha väljavõtmine võõra panga sularahaautomaadist nii Eestis kui välismaal 16 krooni pluss 2,5 protsenti summast, seni maksab Eestis see teenus üheksa krooni.


Alates 1. juunist ühtlustub deebetkaardiga teiste pankade sularahaautomaatidest raha väljavõtmise tasu välismaal ja Eestis, teatas Swedbank.



Ühtlustamise tulemusel hakkab sularaha väljavõtmine eraklientide jaoks nii ristkasutusega automaatidest Eestis kui välismaal maksma 16 krooni pluss 2,5 protsenti summast. Seni maksab välismaal raha väljavõtmine 30 krooni pluss 2,5 protsenti.



Tehinguid, kus raha võetakse välja mõne teise panga automaadist, on Swedbankil enda teatel alla kahe protsendi tehingute koguarvust.



Muudatuse raames ühtlustub juriidilistele isikutele deebetkaardiga teiste pankade automaadist raha võtmisel kehtiv tasu. Selleks saab nii välismaal kui Eestis võõra panga automaati kasutades 30 krooni pluss 2,5 protsenti summast.



Swedbanki automaatides jääb äriklientide jaoks hind endiseks.



Tasuta saavad kuni 30 000 krooni ulatuses Swedbanki kliendid sularaha välja võtta Swedbanki grupi sularahaautomaatides Lätis, Leedus ja Rootsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles