Piletimäng: pidutse koos ansambliga The Tuberkuloited!

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiplaanil ansambli The Tuberkuloited laulja Indrek Raadik alias Summer.
Esiplaanil ansambli The Tuberkuloited laulja Indrek Raadik alias Summer. Foto: Sille Annuk / Postimees

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval reedel, 25. oktoobril muutub Ülejõel asuv Kentuki pubi rokimekaks, kui täiskoosseisus astub lavale Eesti rokitäht The Tuberkuloited. Esitusele tulevad vanad ja uued lood.

Loosime Kentuki pubi rokipeole välja 2x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas ansambli The Tuberkuloited üks suurimaid hitte on „Lilleke rohus“ või „Üksik neiu“?“

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 23. oktoobri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas tuntud tantsuhiti “I Like it” autor on Benassi Bros või Marc van Linden?”  õige vastus on Marc van Linden.

Nädalavahetusel lähevad koos kaaslasega klubisse Mirage maailmakuulsate DJde valitud muusika saatel jalga keerutama Liis Sabiin, Rauno Keel ja Merle Kappak.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles