Roundabout esitleb Endla Jazzklubis albumit

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Roots Roundabout Augustibluusil.
Andres Roots Roundabout Augustibluusil. Foto: Timo Happonen

Trio Roundabout, kuhu kuuluvad Andres Roots (kitarr), Martin Eessalu (kitarr) ja Raul Terep (trummid), esitleb täna õhtul Endla Jazzklubis oma albumit “Three!”.

Esimest korda suvistel Sigulda ja Haapsalu bluusifestivalidel rahva ette toodud CD on Andres Rootsi väitel hästi vastu võetud nii meil kui mujal: nädala lemmik oli see nii R2 “Pleier Extras” kui Hollandi bluusisaates “Een uurtje van Nix”. Saksa veebiajakiri Wasser-Prawda peab plaati viimase aja üheks huvitavamaks ja mitmekülgsemaks instrumentaalalbumiks ja Kanada Blues Underground Network leiab, et “Three!” viib kõik, mida arvati end bluusist teadvat, hoopis uuele tasandile.

Peale oma bändi on Roots tänavu Eestis, Soomes ja Lätis tuuritanud Ismo Haavisto ja Muddy Watersi tribuudiga, esines septembris Briti suupillimängija Steve Luryga Glasgow’s ja Suurbritannia põhjapoolseimal bluusifestivalil Shetland Blues Festival, kus anti kolme päevaga neli kontserti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles