Lavassaare vallal on homme viimne päev

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavassaare raamatukogu juhataja Liia Gentalen andis valimistel oma hääle elektrooniliselt ja innustab kohalikke valima minema, et mõni alevi inimene Audru volikokku pääseks.
Lavassaare raamatukogu juhataja Liia Gentalen andis valimistel oma hääle elektrooniliselt ja innustab kohalikke valima minema, et mõni alevi inimene Audru volikokku pääseks. Foto: Urmas Luik

Ehkki eile oli üks kohalik naljamees Lavassaares vallavanema lauale toonud leinalintidega kimbu, pole vallas mingit matusemeeleolu ja esmaspäevast vallavalitsuse uksed lukku ei jää, kinnitasid vallavalitsuse ametnikud.

Tõsi, kui nooremad suhtuvad Lavassaare ja Audru valla liitumisse rahulikult ega usu oma elus mingeid märkimisväärseid muudatusi tulemas, on eakamad pigem ärevad.

Kohaliku raamatukogu pikaaegne juhataja Liia Gentalen, kes on olnud mitme vallavolikogu liige, rääkis, et ühest küljest on vanematel inimestel kurb meel oma kodukoha iseseisvuse ja vallastaatuse kaotuse üle, kuid üsna palju on hirmu, et nad jäävad edaspidi vajaliku abita. “Ei usuta, et kohalike elu nüüd kergemaks läheb,” märkis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles