Vaata, kes on Pärnu linnavolikogu võimalikud asendusliikmed!

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavolikogu.
Pärnu linnavolikogu. Foto: Urmas Luik

Kui Pärnu praeguse linnavalitsuse koosseisus jääks töökohtade jaotus erakondade lõikes samaks ning tegevusest linnavolikogus loobuvad riigikogu liikmed ja maavanem, pääseb Pärnu linnavolikogusse kaheksa asendusliiget.

Toomas Kivimägi jätkamisel linnapeana ja Romek Kosenkraniuse või mõne teise Toomas Kivimägi valimisliidu nimekirjas volikogusse pääsenu siirdumisel linnavalitsusse saavad nende asemel volikogusse 71 häält kogunud Raido Ilp ja 68 häält saanud Andrus Kärpuk.

IRLi nimekirjas ei hakka volikogus tööle maavanem Andres Metsoja ja riigikogu liige Annely Akkermann. Praeguses linnavalitsuses on IRList Meelis Kukk. Kõik kolm olid Pärnus oma erakonna suurimad häältetoojad, saades vastavalt 1008, 199 ja 310 häält. Nende asemel pääseks asendusliikmetena volikogusse 104 häält kogunud Priit Sutt, 102 häält saanud Krista Nõmm ja 92 valija toetuse pälvinud Peeter Prisk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles