Mürakarukoolis on metsaasukatel käpad-tiivad tööd täis

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mürakarukoolis saab teada, kas ka loomad ja linnud sügise
üle rõõmu tunnevad ja lõbusasti lompides pladistavad või on neil hoopis
käpad-tiivad tööd täis.
Mürakarukoolis saab teada, kas ka loomad ja linnud sügise üle rõõmu tunnevad ja lõbusasti lompides pladistavad või on neil hoopis käpad-tiivad tööd täis. Foto: Pärnu keskraamatukogu

Kolmapäeval, 23. oktoobril ootab Pärnu keskraamatukogu Mürakarukool 1,5–4aastasi pisikesi poisse-tüdrukuid koos vanemate ja vanavanematega uusi laule ja mänge õppima ning raamatutega sõbraks saama.

Seekord tuletatakse koos õpetaja Katrin Hildunen-Alvelaga meelde loomi ja linde. Paistab nii, et sügis on väga lahke loomuga. Miks muidu viskab ta saapaninade ette ja kapuutsi sisse vihmapiisku, värvilisi lehti ja tammetõrusid.

Mürakarukoolis saab teada, kas loomad ja linnud samuti sügise üle rõõmu tunnevad ja lõbusasti lompides pladistavad või on neil hoopis käpad-tiivad tööd täis.

Mürakarukool ootab oma maailma avastavaid õpilasi keskraamatukogu esimese korruse saalis. Kaasa võiks võtta vahetusjalatsid või kumminaksudega sokid. Kooliraha ei küsita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles