Jalgpalliliit kutsub lapsi suvelaagrisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlvepikkused mehepojad armastavad tundide kaupa vutti mängida.
Põlvepikkused mehepojad armastavad tundide kaupa vutti mängida. Foto: Ants Liigus

Eesti jalgpalliliit korraldab 7.-11. juunil ja 9.-13. augustil lastelaagrid 14 kohas, kuhu on oodatud 1120 vutihuvilist poissi ja tüdrukut.


“Suvelaagrid toimuvad sel aastal Tallinnas, Tartus, Pärnus, Paides, Viljandis, Valgas, Võrus, Elvas, Keilas, Kohilas, Sakus, Põlvas, Otepääl ja Tamsalus,” rääkis jalgpalliliidu noortetöö juht Frank Bernhardt. “2008. aastal korraldasime esimest korda laagri 180 lapsele. See ettevõtmine osutus laste seas väga populaarseks, mullu osales viie linna suvelaagrites kokku juba 550 jalgpallihuvilist noort.”



Bernhardt selgitas, et kõige tähtsam on pakkuda lastele võimalust värskes õhus lõbusalt aega veeta ja jalgpalli mängida.



“Võistlusmomenti laagrites ei ole ja kõik meie treenerid on läbinud erialase koolituse,” selgitas Bernhardt.



Suvelaagritesse on oodatud 1998.-2003. aastatel sündinud poisid ja tüdrukud - nii need, kes on varem vutitrennis käinud, kui jalgpalliga esimest korda tutvust tegevad noored.



Laagripäevad algavad hommikul kell 10 ja kestavad 17ni. Viiepäevase laagri tasu on 750 krooni. Igale lapsele antakse tema nimega särk, lühikesed püksid ja sokid. Lõuna ajal pakutakse sooja toitu, puuvilju ja spordijooki ning ekskursioonipäeval saavad noored Tallinnas kohtuda professionaalsete jalgpalluritega.



Registreerimine suvelaagritesse kestab Eesti jalgpalliliidu kodulehel 24. maini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles