Linna torutajad tõmbavad tööotsi kokku

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast Ilvese tänava veel pooleli kanaliseerimise lõpetamist võib sel aastal Pärnu kesklinnas, Ülejõel ja Räämal plaanis olnud torutöödele joone alla tõmmata.
Pärast Ilvese tänava veel pooleli kanaliseerimise lõpetamist võib sel aastal Pärnu kesklinnas, Ülejõel ja Räämal plaanis olnud torutöödele joone alla tõmmata. Foto: Ants Liigus

Pärnu kesklinna, Ülejõe ja Rääma linnaosa ühisveevärgi ja -kanalisatsiooni rekonstrueerimise ja laiendamise tänavuste töödega ollakse suuresti ühel pool, tuleva aasta ettevõtmiste kava on veel täpsustamisel.

„2013. aasta torutööd on enamasti juba lõpetatud,” tõdes Leho Võrk, AS Pärnu Vee juhataja. „Piiri, Allika, Ilvese, Oja, Siili, Rohelise ja Rohu tänava reoveekanalisatsiooni ja veetorustiku ehitustööd on lõpusirgel. Enamasti on torustik paigaldatud, sel nädalal lõpetatakse tööd Ilvese ja Piiri tänaval ja siis on torutööd kõik tehtud.”

Et paljud selles kandis elavad linlased hindavad tööde lõppemist silmaga ehk selle järgi, kuidas edeneb üleskaevatud tänavate teekatte taastamine või uuendamine, siis selleski osas pole põhjust nuriseda. Hulk värsket mustkatet on paigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles