Kolm Pärnu söögikohta valiti Eesti parimate hulka

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supelsaksad on jätkuvalt Eesti paremaid söögikohti, pakkudes õdusat miljööd ja maitsvaid roogi.
Supelsaksad on jätkuvalt Eesti paremaid söögikohti, pakkudes õdusat miljööd ja maitsvaid roogi. Foto: Urmas Luik

Eesti parimate söögikohtade edetabelisse mahub tänavu kolm Pärnu söögikohta.

Pärnust valiti Eesti parimate toidukohtade hulka Ammende villa restoran ning kohvikud Mahedik ja Supelsaksad.

Eesti söögikohtade iga-aastane tipp 50 valitakse umbes 1300 restorani ja kohviku seast. Parimate valikul hindab žürii esmalt toite, mille eest on võimalik teenida kuni 40 punkti; jooke, mille eest võib teenida kuni 20 punkti, teenindust (kuni 25 punkti) ja toidukoha miljööd (kuni 15 punkti).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles