KK Pärnu küttis Hitole sauna

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskonna suurim korvikütt oli täna 22 punkti visanud serblasest leegionär Nemanja Miljkovic. Foto on illustreeriv.
Pärnu meeskonna suurim korvikütt oli täna 22 punkti visanud serblasest leegionär Nemanja Miljkovic. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Korvpalliklubi Pärnu meeksond teenis Eesti meistrivõistlustel turniiritabelisse kolmanda võidu, alistades kodusaalis 41 punktiga KK Hito.

Pärnu meeskond pani 44:36 lõppenud poolaja järel oma paremuse maksma kolmandal mänguveerandil, mil vastastel lubati visata vaid viis punkti. Pärnakad ise kogusid kolmandal veerandil 25 punkti.

Neljas veerand kulges samuti Pärnu meeskonna ülekaalu tähe all ja lõppes 28:15 võiduga.

Lõpusireeni kõlades näitas tabloo Pärnu meeksonna võidunumbriteks 97:56.

Pärnu meeskonna suurim korvikütt oli 22 punkti visanud serblasest leegionär Nemanja Miljkovic. Rannar Raap panustas meeskonna kasuks 11 punktiga, Janis Vahter, Vladzimir Krysevich ja Mihkel Kirves tõid 10 punkti. Pärnu meeskonnas said käe valgeks kõik 11 platsil käinud meest.

KK Hito resultatiivseim oli 12 punktiga Jeff Harper.

Pärnu meeskonnal on kuuest mängust kolm võitu, millega ollakse üheksa meeskonna konkurentsis praegu neljandal kohal.

KK Pärnu järgmine mäng on reedel Rakveres sealse Tarvaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles