Kuurordielevant kogub järgmise aasta kemplemisteks jaksu

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ei ole üldse täit kindlust, et ligikaudu 3,5 meetrit kõrge ja 2,8 meetrit pika londi ehk liurajaga kuurordielevandi praegune asukoht ei ole mingil hetkel jälle kellelegi pinnuks silmas.
Ei ole üldse täit kindlust, et ligikaudu 3,5 meetrit kõrge ja 2,8 meetrit pika londi ehk liurajaga kuurordielevandi praegune asukoht ei ole mingil hetkel jälle kellelegi pinnuks silmas. Foto: Ants Liigus

Pärnu kuurordi juubeli märkimiseks Pärnu keskranda paigaldatud elevant koliti mereveest promenaadi kõrvale mänguplatsile, kus lapsed saavad atraktsiooni kasutada ka sügisel, talvel ja kevadel.

„„Pärnu kuurort 175” sümbolloom ei täitnud oma eesmärki sajaprotsendiliselt, kuid 90 protsenti eesmärgist sai siiski täidetud: esimesele aastale annaksin lõppkokkuvõttes hindeks hea,” hindas Anneli Lepp, Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse peaspetsialist ja teenistuse juhataja omaaegse menuka atraktsiooni taaselustamist. „Pärnakad ja linna külalised võtsid elevandi nagu juubeliaasta logogi hästi vastu ning mõlemad leidsid aktiivset kasutamist.”

Selle aasta juuni esimesel päeval pompoosselt avatud kuurordi juubeliaastat märkiva elevandi kujulise liumäe projekteeris ja ehitas Harjumaa perefirma Tiptiptap OÜ. Koos paigaldusega läks atraktsioon maksma 14 029 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles